Beoordeeld met een
9,6

Fulfillment by amazon: hoe werkt het?

Amazon fba is een afkorting van fulfillment by amazon, waarbij Amazon de verkoop van je producten voor haar rekening neemt. Het gaat als volgt: de artikelen die je als bedrijf wilt verkopen, kunnen in een Amazon fulfillment opslag worden bewaard. De producten worden vervolgens door fba Amazon werknemers gesorteerd en geïnventariseerd. Op het moment dat er een bestelling binnenkomt, verpakt en verstuurt Amazon jouw product naar de klant. Zo verzorgt Amazon fba het gehele verkoopproces. Het enige dat je als verkoper hoeft te doen, is het product verzenden, het product op voorraad houden en zorgen voor de marketing en promotie van de artikelen op Amazon.

De voordelen van Amazon fulfillment

Door de internationale verkoop van je producten aan Amazon fba Nederland over te laten, maakt een bedrijf het ondernemen voor zichzelf een stuk makkelijker. Niet alleen geniet je van meer vrijheid, maar maak je ook gebruik van de betrouwbaarheid en populariteit van Amazon onder consumenten. – Snelle groei als onderneming Toch wel een van de belangrijkste voordelen van Amazon fba is de schaalbaarheid. Er is immers nagenoeg geen limiet aan hoeveel producten je via Amazon fulfillment mag versturen, dus ook geen restrictie op hoeveel winst je wilt maken. Doordat Amazon fba een groot gedeelte van de verkoopactiviteiten op zich neemt, geldt bovendien dat jij je meer kan richten op de zaken die je bedrijf laten groeien. Te denken valt aan marketing, reclame of samenwerkingen.

Nog meer voordelen

– Vertrouwen consument De populariteit van Amazon kenmerkt zich door het vertrouwen van consumenten in de internationale webwinkel. Wanneer je kiest voor Amazon fba, zullen je producten gepromoot worden met de tekst 'fulfilled by Amazon'. Het leidt tot een groter vertrouwen van klanten en een toenemende verkoop van jouw artikelen. – Lage toetredingsdrempel Of het nu gaat om een kleine startende onderneming of een groot bedrijf; met slechts een paar honderd Euro kun je al gebruik maken van Amazon fba. Zo is het voor vrijwel iedereen toegankelijk om producten internationaal te verkopen. De lage toetredingsdrempel betekent echter ook meer concurrentie. Huub Knapen kan je helpen om op te vallen in het grote aanbod en succesvol met Amazon fba te ondernemen.

Succesvol verkopen door Huub Knapen

Wil je graag gebruikmaken van Amazon fba en succesvol jouw producten verkopen? Ga dan goed van start met een cursus van Huub Knapen. Hierin leer je naast de beginselen van verkopen op Amazon ook handige tips en essentiële zaken om een winstgevender aanbieder met fba Amazon te zijn. Zo zie jij binnen no time jouw bedrijf enorm groeien. Waar wacht je nog op? Meld je nu aan voor onze cursus.

Vraag nu de introductievideo aan!

Vraag nu een gratis introductievideo aan
Ja, stuur mij de gratis introductievideo!
info@nextlevelamazon.nl