Beoordeeld met een
9,6

Wat is Amazon Marketing Services?

Amazon Marketing Serivces, kortweg AMS, geeft de mogelijkheid aan verkopers om hun producten en merk op Amazon extra te belichten. Het zit zo: consumenten zijn op zoek naar een specifiek product en typen dit in. Er wordt vervolgens een lijst met zoekresultaten weergeven, wat vergeleken kan worden met Google. Als beginnend verkoper eindig je onderaan deze zoekresultaten. Klanten zullen jouw product niet vinden, waardoor je uiteindelijk een lage omzet maakt. Met Amazon Marketing Services kunnen verkopers intern op Amazon adverteren. De advertentie wordt prominent bovenaan in beeld getoond bij een zoekterm en bereikt altijd het juiste publiek. Amazon Marketing Service zorgt hiermee voor een stijging van de omzet.

Allround hulp door een Amazon marketing bureau

Naast het adverteren op Amazon via Amazon Marketing Services, is een strategisch marketingplan ook belangrijk. Een sterke positionering op Amazon is namelijk tevens afhankelijk van zoekmachine optimalisatie en productlisting. Denk hierbij aan een goede producttitel, producteigenschap en alle teksten SEO optimaliseren. Heb je hier geen verstand van? Dan kan je je hulp in schaken door een Amazon marketing bureau. Zij helpen je van A tot Z bij het verkopen op Amazon. Of volg een online cursus van Huub Knapen, waarom Amazon Marketing Services en alle marketingstrategieën stap voor stap worden uitgelegd. Met behulp van een Amazon expert ben jij op weg naar succesvolle online onderneming.

Met succes ondernemen door een Amazon cursus

Zet de stap naar succes; begin als verkoper op Amazon. Dit doe je door eerst te starten met een Amazon cursus. Van Amazon Marketing services, productlisting tot bekende valkuilen; in de cursus van Huub Knapen word je stap voor stap meegenomen in het proces van het verkopen. Op deze manier bent u helemaal voorbereid en kan je direct aan de slag te gaan. Voordat je het weet, ben je eigenaar van een succesvolle onderneming of verkoop op Amazon.

Vraag de introductievideo aan!

Vraag nu een gratis introductievideo aan
Ja, stuur mij de gratis introductievideo!
info@nextlevelamazon.nl