Beoordeeld met een
9,6

Wat is Amazon PPC?

Amazon PPC is kort gezegd een manier van adverteren via Amazon. Hierbij wordt het voor verkopers mogelijk gemaakt om hun producten met afbeelding en titel te openbaren op de website en moeten ze voor elke klik van een potentiële klant een vergoeding betalen. Dit is extra handig voor startende verkopers die binnen een korte tijd meer klanten willen werven of sneller naamsbekendheid willen bereiken. Er worden namelijk rond de 120 miljoen producten verkocht via Amazon, dus is het soms zelfs noodzakelijk om gebruik te maken van Amazon PPC. 

Wat doet een Amazon PPC specialist?

Een Amazon PPC specialist zorgt ervoor dat jouw advertenties compleet zijn en op de juiste plekken in de website belanden. Zo bespaar je jezelf een hoop tijd en ben je er zeker van dat het proces goed uitgevoerd wordt. Daarbij verdien je natuurlijk extra veel geld, waarvan je dan een deel aan de specialist moet betalen. Je kan ook zelf de rol van Amazon PPC specialist aannemen voor je eigen business. Hierbij is het belangrijk om te oefenen met de verschillende vormen van Amazon PPC, voldoende onderzoek te doen naar zoekwoorden en elke week de resultaten te bekijken.

Start eenvoudig een online business en wees je eigen baas

Als ervaren verkoper via Amazon heb ik de afgelopen jaren meerdere mensen geholpen bij het achterna gaan van hun dromen. Zij bezitten nu hun eigen succesvolle online business en blijven elk jaar weer groeien. Waarom zou jij niet je droomleven achterna gaan? Sinds de komst van Amazon in Nederland zijn er zoveel mogelijkheden ontstaan, dat het zonde zou zijn om er nu niet op in te spelen. Dit is je kans. Grijp hem ook. 

Neem de stap samen met een ervaren Amazon PPC specialist

Het is voor veel mensen nog een beetje eng om die ene stap te zetten naar hun nieuwe leven en dat snap ik. Het is niet fijn om je zekerheden achter te laten voor een onzeker pad. Toch blijkt uit ervaringen van mijn studenten weer dat dit het beste is wat hen ooit is overkomen. Zij genieten nu van een passief inkomen, zijn hun eigen baas en doen alleen wat ze leuk vinden. Jij kan dit ook. Via mijn cursussen bied ik je toegang tot onbeperkte 1 op 1 coaching met mij, meer dan 120 uitlegvideo's, een wekelijkse live Q&A waarin ik al jouw vragen beantwoord en het beste van allemaal: levenslange toegang tot de VIP Amazon Seller Community waarin je continu in contact kan komen met ervaren Amazon verkopers, waaronder ik. Naast Amazon PPC zul je al het andere nodige leren om zelf verder te groeien. 

Mocht je nog twijfelen? In mijn gratis introductie praat ik meer over welke stappen je moet zetten, wat de mogelijkheden zijn en hoeveel geld je kan verdienen. Meld je nu en begin binnen enkele dagen je eigen online business.

Vraag de introductievideo aan!

Vraag nu een gratis introductievideo aan
Ja, stuur mij de gratis introductievideo!
info@nextlevelamazon.nl