Beoordeeld met een
9,6

Geïnterviewd door RTL Z

Eind maart 2020 werd ik gecontacteerd door de redactie van het programma Next Level (RTL Z) nadat ze mij hadden gespot op internet.

Na een leuk gesprek keken ze er erg naar uit om een item met mij op te nemen, ze waren zelfs zo enthousiast dat ze mij in plaats van 2 minuten, 4 minuten zendtijd gaven. 

Hier vertel ik in het kort over hoe ik ben gestart met ondernemen en waarom ik mijn bedrijf 'Next Level Opleidingen' ben gestart en wat ik onder andere aanbied aan mijn cursisten.

Bekijk de video hier
1 LIMBURG | NIEUWS EN SPORT UIT LIMBURG
Zo wil deze online-verkoper over paar jaar miljonair zijn De online-gigant heeft al een site in Nederland maar dat is alleen nog voor boeken. Straks komt het hele assortiment online te staan en dat biedt mogelijkheden voor Nederlandse online-verkopers. Amazon Huub Knapen (20) uit Weert is één van hen. Lees dit artikel op 1limburg.nl

Geïnterviewd door L1

Begin november 2019 werd ik gecontacteerd door L1 nadat ze mij hadden gespot op instagram.

Ik sprak af met iemand van de redactie en na een interessant gesprek hebben we een TV, radio en internet artikel gemaakt.

In het artikel bespreek ik onder andere hoe ik nadat ik gestopt ben met school een eigen bedrijf heb opgezet, en hoe ik daarmee succesvol producten verkoop over de hele wereld.

Bekijk het artikel hier
info@nextlevelamazon.nl