Beoordeeld met een
9,6

Kies jouw online masterclass

Starter - Wil starten met (klein) startkapitaal Starter – Wil starten zonder startkapitaal Ondernemer - Wil product verkoop uitbreiden Ondernemer - Wil nieuwe bedrijfsactiviteitAmazon verkoper - Wil beter leren verkopen
Starter - Starten met (klein) startkapitaal

Deze masterclass is gefocust op mensen die momenteel geen tot weinig ervaring hebben met ondernemen en die een startkapitaal van ± 500 euro of meer willen investeren.

Ik laat je in deze masterclass zien hoe je winnende producten vindt waarmee je een Amazon-store kunt opzetten die 24/7 producten voor jou verkoopt.

Via deze methode ontzorgd Amazon jou compleet van klantenservice en distributie waardoor je na het opzetten van je Amazon-store nauwelijks tijd kwijt bent en je locatie onafhankelijk kunt leven.

Ontvang masterclass
Starter – Starten zonder startkapitaal

Deze masterclass is gefocust op mensen die momenteel geen tot weinig ervaring hebben met ondernemen en die geen startkapitaal hebben, of liever niet willen investeren.

Ik laat je in deze masterclass zien hoe je geld kunt gaan verdienen door andere ondernemers te helpen bij het opzetten van hun Amazon account of met het oplossen van (simpele) fouten in hun Amazon account.

Via deze methode heb je geen startkapitaal nodig. Mocht je minder tijd hebben, of minder tijd hierin willen investeren, kun je de werkzaamheden makkelijk volledig uitbesteden. Dit alles kun je ook volledig locatie onafhankelijk opzetten.

Ontvang masterclass
Ondernemer - Product verkoop uitbreiden

Deze masterclass is gefocust op mensen die momenteel een eigen bedrijf hebben waarmee ze producten verkopen en geïnteresseerd zijn om deze verkoop uit te breiden via Amazon.

Ik laat je in deze masterclass zien hoe jij kunt zien of jouw producten geschikt zijn voor Amazon en hoe je deze producten eventueel op de best mogelijke manier op Amazon hun platform kunt lanceren.

Wanneer je producten eenmaal op Amazon staan kan Amazon jou compleet ontzorgen van klantenservice en distributie. Wanneer je dit doet kost het runnen van een Amazon-store zeer weinig tijd en ben je volledig locatie onafhankelijk.
 

Ontvang masterclass
Ondernemer - Nieuwe bedrijfsactiviteit

Deze masterclass is gefocust op mensen die momenteel een eigen bedrijf hebben met een redelijke tot goede omzet en die een nieuwe bedrijfsactiviteit willen starten.

Ik laat je in deze masterclass zien hoe je winnende producten vindt waarmee je een Amazon-store kunt opzetten die 24/7 producten voor jou verkoopt.

Via deze methode kan Amazon jou compleet ontzorgen van klantenservice en distributie waardoor je na het opzetten van je Amazon-store nauwelijks tijd kwijt bent en je volledig locatie onafhankelijk bent.

Ontvang masterclass
Amazon verkoper - Beter verkopen

Deze masterclass is gefocust op mensen die momenteel al op Amazon verkopen maar die hun verkoop willen verbeteren.

Ik laat je in deze masterclass zien wat je precies moet doen, en wat belangrijk is als je het volgende level in Amazon wilt bereiken.

Via deze methode zetten we samen stap na een nog meer geautomatiseerde Amazon-store. Die meer verkopen, en meer winst dan ooit voor je gaat genereren.

Ontvang masterclass
Voordelen Amazon
  1. Volledig passief – distributie en klantenservice kost geen tijd
  2. Volledig locatie onafhankelijk – beheer kan via elk land ter wereld met wifi
  3. Ongelimiteerd opschalen – via 180 landen en 300.000.000+ klanten
  4. 24/7/365 verkopen – elke minuut van iedere dag verkopen kunnen maken
  5. Goede beleving – klant ontvangt het product binnen enkele dagen
  6. Toekomst gericht – je kunt een betrouwbaar merk bouwen met goede service
Over mij

Ik ben Huub Knapen, in 2017 startte ik met het verkopen via Amazon en kort daarna maakte ik $10.000 omzet met 40% winst. Toen besloot ik me fulltime te gaan concentreren op Amazon, met als doel: alles leren over Amazon en de allerbeste verkoper worden.

Tegenwoordig heb ik zelf een aantal merken gelanceerd via Amazon en helpen ik en mijn team 400+ studenten en 100+ bedrijven met het opzetten, uitbreiden en of beheren van hun Amazon-store.

Als je iets omtrent Amazon wil leren ben je bij ons aan het goede adres. Er is niemand in Nederland die momenteel zo met Amazon bezig is als wij, en die jou kan leren wat wij jou kunnen leren.

Wij worden beoordeeld met een 9.6

Lees hieronder de ervaring van klanten die jou voor gingen.

Ik heb een issue gehad met het activeren van mijn Amazon-account. Huub heeft wat extra stappen gezet om het weer actief te krijgen. Hij weet goed de weg binnen Amazon en heeft aan het juiste touwtje getrokken om het probleem op te lossen. De training is uitgebreid en op zijn 'no nonsense'-manier geeft Huub alle informatie die je nodig hebt om te starten met verkopen op Amazon. Heb je toch nog een vraag? Dan krijg je een antwoord binnen de community. Een aanrader!

Dirk-Jan De Viet

Zeer tevreden over de Amazon cursus van Huub. Ik denk dat er geen completere Amazon cursus als deze bestaat, zeker na de vernieuwing waar weer veel toegevoegde waarde bij zat. Je leert alles van A tot Z (belasting, fabrikanten, private labelling etc.) en alles is zeer duidelijk uitgelegd. Waar ik persoonlijk het meest tevreden over ben is de support. Als je met een vraag zit word je ALTIJD dezelfde dag nog geholpen, ook in het weekend. Absoluut een aanrader deze cursus!

Ben Zwan

Ik heb deze cursus aangeschaft omdat ik mijn kennis wilde vergrootte met betrekking tot online verkopen. Deze cursus heeft mijn verwachtingen dan ook zwaar overtroffen. Het is duidelijk, informatief en er is altijd iemand die er is om je vragen te beantwoorden. Het is de perfecte start om te beginnen met je bedrijf om producten te verkopen via Amazon zijn platform. Ook leer je van je medestudenten aangezien je in een groep terecht komt waar iedereen van elkaar kan en wilt leren.

Terri Janssen
info@nextlevelamazon.nl