Beoordeeld met een
9,6

Klanten reacties

Wij worden beoordeeld met een 9,6 uit de 10 gebaseerd op reacties van klanten.

Door alle nieuwste trends te volgen, zoveel mogelijk informatie tot ons te nemen en de feedback van de klanten grondig te bestuderen zorgen wij ervoor dat wij de beste aanbieder zijn in de markt. Hieronder ziet u een aantal reviews over onze opleidingen en uitbestedingsservice.

Een beoordeling schrijven kan op de volgende pagina's Facebook Google Facebook
Rick Noorlander RTL Z 10 / 10

Next Level Amazon is dé plek om te starten met verkopen via Amazon in Nederland. Goed verhaal, Huub was zeker van toegevoegde waarde in de Corona Solutions uitzending van Next Level op RTL Z! Duidelijk en betrouwbaar.

Ben Zwan 10 / 10

Zeer tevreden over de Amazon cursus van Huub. Ik denk dat er geen completere Amazon cursus als deze bestaat, zeker na de vernieuwing waar weer veel toegevoegde waarde bij zat. Je leert alles van A tot Z (belasting, fabrikanten, private labelling etc.) en alles is zeer duidelijk uitgelegd. Waar ik persoonlijk het meest tevreden over ben is de support. Als je met een vraag zit word je ALTIJD dezelfde dag nog geholpen, ook in het weekend. Absoluut een aanrader deze cursus!

Antoine vd Kruys Cross Internet 9 / 10

Zeer tevreden! Ons internetbureau heeft meerdere e-commerce klanten die graag gebruik wilden gaan maken van Amazon Nederland. Via de training van Huub waren ik en enkele teamleden binnen enkele uren helemaal op de hoogte. Aanvullend hebben we een persoonlijke sessie met hem ingepland. We kregen goed onderbouwd en direct toepasbaar advies gericht op de betreffende klantcases.

Matthijs Groenevelt 10 / 10

Cursus van Huub gekocht, heeft me veel inzicht gegeven in de Amazon markt. Voor een hele goede prijs heel veel informatie en persoonlijke hulp! Amazon is best een lastig platform om op te verkopen, maar dankzij Huub zijn hulp/cursus wordt dit een stuk eenvoudiger gemaakt. Heb eerder andere cursussen gekocht voor meer dan duizend euro die gewoon niet werkte, en dit is de beste investering in 1,5 jaar en dat voor zo’n prijs!

Nikki Koppedraaijer 10 / 10

Dag 1 van de corona crisis begonnen met deze opleiding. En ik ben heel erg enthousiast geworden. In 2 weken tijd alle video's gezien en meteen kunnen starten. De community erom heen is ook erg prettig, heb je vragen? binnen no time heb je een antwoord en kan je weer verder. De live calls zijn leuk en zeer informatief, kortom. Heb je interesse in een e-commerce opleiding, dan is Huub Knapen je man.

Dirk-Jan De Viet 10 / 10

Ik heb een issue gehad met het activeren van mijn Amazon-account. Huub heeft wat extra stappen gezet om het weer actief te krijgen. Hij weet goed de weg binnen Amazon en heeft aan het juiste touwtje getrokken om het probleem op te lossen. De training is uitgebreid en op zijn 'no nonsense'-manier geeft Huub alle informatie die je nodig hebt om te starten met verkopen op Amazon. Heb je toch nog een vraag? Dan krijg je een antwoord binnen de community. Een aanrader!

Mitchell van den Oetelaar 8 / 10

Heel blij met de aanschaf van de cursus van Huub Knapen. Het is goed en zorgvuldig uitgelegd, ben er nu 1 week mee bezig en alle aangevraagde documenten zitten al in de molen dus zsm verkopen op Amazon. Super cursus!

Brittney van leeuwen 10 / 10

Zeer tevreden! Huub geeft goede uitleg, en als je vragen hebt krijg je snel antwoord op je vraag. Het is niet zomaar alleen een basiscursus, dit is veel meer dan een basiscursus.Andere cursussen zijn veel te duur. en hier kun je in termijnen betalen ;)

Corné Marchand 10 / 10

Huub heeft veel vakkennis en weet dit goed over te brengen op zijn studenten. De cursus is ijzersterk en wordt continu voorzien van nieuwe praktische content.

Als je het verkopen op Amazon wilt leren dan zit je het allerbeste bij Huub, zonder twijfel een echte aanrader!

Gracielle Owen 9 / 10

Enige tijd geleden heb ik deze cursus aangeschaft. Ik ben meer dan tevreden, ik krijg hulp wanneer ik dat nodig heb en er om vraag. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik een goedlopende business kan opbouwen dmv hulp via Next level.

Terri Janssen 10 / 10

Ik heb deze cursus aangeschaft omdat ik mijn kennis wilde vergrootte met betrekking tot online verkopen. Deze cursus heeft mijn verwachtingen dan ook zwaar overtroffen. Het is duidelijk, informatief en er is altijd iemand die er is om je vragen te beantwoorden. Het is de perfecte start om te beginnen met je bedrijf om producten te verkopen via Amazon zijn platform. Ook leer je van je medestudenten aangezien je in een groep terecht komt waar iedereen van elkaar kan en wilt leren.

Fleur Bollaart 10 / 10

Absolute aanrader. Ik heb een cursus aangeschaft om een kickstart te maken op Amazon. Buiten de hele cursus om die heel helder is staat er dagelijks iemand klaar die middels Chat of Zoom al je vragen beantwoord.

Daarnaast geeft de community een grote boost waarin veel up to date informatie wordt gedeeld.

Tom Heirman 9 / 10

Sinds ik mij heb aangemeld bij next level opleidingen verschrikkelijk veel geleerd en gegroeid in vaardigheden m.b.t Amazon. Huub en zijn team helpen je super goed bij alles en staan maandag tot en met zondag voor je klaar. Ik ga in de toekomst nog meer profijt hebben van de goede cursus, Huub bedankt 

Jorrick Wieten Online Domineren 10 / 10

Huub is dé Amazon expert van Nederland. Altijd straight to the point en weet waar hij over praat. Zijn kennis en ervaringen helpen zichzelf en anderen in zijn cursus enorm met het opbouwen van een winstgevende online business. Keep up the good work!

Robin Keijzer 9 / 10

Ik kreeg een advertentie van Huub op Instagram te zien, op dat moment was ik bezig met een cursus over hoe je op bol kunt verkopen, maar dat werkte niet. De informatie die Huub deelt en de manier waarop hij het uitlegt spreekt mij enorm aan. Ik ben nog niet door alle stof heen, maar het beloofd wat.

Leonora Batakovic 10 / 10

Alle vragen en overige berichtjes worden altijd snel en volledig beantwoord. Goede uitleg en denkt met zijn leerlingen mee

Giorgio Fae 10 / 10

Ik heb nu een aantal keer contact gehad met Huub en hij laat echt zien verstand van zake te hebben wat betreft Amazon en ondernemerschap. Top!

Jan damen 8 / 10

Duidelijke informatie zoals staat beschreven. Ook worden mijn vragen altijd snel beantwoord. Zeker een aanrader!

Loedwig Claessens 10 / 10

Uitstekende cursus gehad. Leerzame en duidelijke uitleg met handige tips en bruikbare adviezen. Ga zo door! 

Rob Knops Hulpmiddelwereld 10 / 10

Pakt snel dingen op en geeft een goed advies

Gertjan Veneman 9 / 10

proactief en weet waar hij over praat.

Dennis Bruins 10 / 10
Guido Hoen 10 / 10
Bryan Wittendorp 8 / 10
10 / 10
info@nextlevelamazon.nl