Beoordeeld met een
9,6

Startercursus Amazon: het succes ligt in jouw handen

Het verkopen op Amazon bestaat uit verschillende onderdelen. Het gaat veel verder dan het online plaatsen van je producten en afwachten tot de eerste klanten een bestelling plaatsen. Omdat Amazon een grote populaire marketplace is, zijn er veel aanbieders te vinden, waardoor de concurrentie groot is. Door op te vallen met je producten en merk onderscheid jij je van de concurrent. De verkoop zal dan een succes worden.

Met een startercursus Amazon leer jij alles wat je moet weten om boven de concurrentie uit te steken. Dit doe je door teksten te optimaliseren en hierdoor hoger in het zoekresultaat op Amazon te eindigen. Hoe hoger je eindigt, hoe meer klanten jou immers zullen vinden. In de startercursus Amazon van Huub Knapen leer je hoe dit precies in zijn werk gaat. Tijdens deze startercursus leer je ook andere vaardigheden en kennis zoals een marktonderzoek uitvoeren of adverteren voor jouw producten. Zodra je de startercursus Amazon hebt afgerond, ben je voorbereid als verkoper voor de grote marketplace. Het succes ligt dan volledig in jouw handen.

Startercursus volgen bij Next Leven Opleidingen

Geef je bedrijf een boost op de (inter)nationale markt door de verkoop van je producten op Amazon. Als nieuwe ondernemer kan het lastig zijn om jouw weg te vinden op Amazon. Startercursus Amazon is de hulp die je nodig hebt. Huub Knapen heeft speciaal voor Amazon diverse cursussen opgericht. Zowel voor beginnende ondernemers als gevorderden. In de cursussen word je stap voor stap meegenomen in het proces van online slim verkopen. Naast de kennis en vaardigheden krijg je ook handige praktische tips. Laat de startcursus Amazon van Huub je op weg helpen naar een succesvolle verkoop op Amazon.

info@nextlevelamazon.nl