Beoordeeld met een
9,6

Waarom verkopen op Amazon?

Er zijn naast Amazon verscheidene marketplaces waarop je als bedrijf producten kunt aanbieden. Toch kan je met het verkopen via Amazon sneller succes en winst bereiken dan bij de meeste concurrenten. Dat zit zo: Meer verkoop: je kunt er gewoonweg niet omheen, Amazon heeft per maand miljoenen klanten die veelvuldig producten aanschaffen. Door op Amazon te verkopen, kan je gebruik maken van deze grote klantenaantallen. Internationale groei: door het wereldwijde gebruik van Amazon wordt het via deze weg een stuk eenvoudiger om als klein of onbekend bedrijf toe te treden op de internationale markt. Sterk merkvertrouwen: Amazon heeft een ijzersterke branding en heeft hiermee door de jaren een goede reputatie opgebouwd. Consumenten vertrouwen het bedrijf en de daarop aanwezige verkopers. Als aanbieder kan je eenvoudig op deze goede positionering van Amazon meeliften. Hierdoor hoef je in beginsel minder intensief in te zetten op je eigen naamsbekendheid en betrouwbaarheid. Geen voorraad: het is mogelijk bij het verkopen via Amazon je producten naar een van de vele Amazon fullfilment centra over de wereld te sturen. Deze zullen jouw voorraad opslaan, verpakken en verzenden naar klanten. Dit neemt veel zorgen uit handen.

Sterke marketingstrategie voor succes

Het verkopen op Amazon gaat verder dan slechts het online zetten van artikelen. Door het grote aanbod aan aanbieders is het van belang op te vallen met je merk en producten. Om echt succesvol te verkopen dien je dan ook een stappenplan te volgen. Zo werkt Amazon, net zoals Google, met een ranking. Hoe hoger je in de ranking geplaatst wordt, des te groter de kans dat jij meer klanten voor je zal winnen. Een sterke marketingstrategie is dan ook essentieel om succesvol via Amazon te verkopen. Dit gaat over het uitvoeren van een marktonderzoek, het optimaliseren van je teksten of het adverteren voor je producten. Welke manieren er zijn en welke jij als bedrijf het beste kunt uitvoeren, legt Huub Knapen je graag uit,

Succesvol verkopen op Amazon met Huub Knapen

Het verkopen op Amazon kan je als bedrijf een enorme boost geven zowel nationaal als internationaal. Als nieuwe aanbieder kan het echter lastig zijn in je eentje de weg naar succes op de grote online marktplaats te vinden. Huub Knapen helpt je om het verkopen op Amazon voorspoedig te laten verlopen. Met behulp van onze cursus leer je hoe Amazon werkt en wat er nodig is om je producten te laten opvallen in het grote aanbod. Zo weet jij in een mum van tijd alles om winstgevend te verkopen via Amazon!

Vraag nu de introductievideo aan!

Vraag nu een gratis introductievideo aan
Ja, stuur mij de gratis introductievideo!
info@nextlevelamazon.nl